top of page

KONFERENCER

Best Western Plus Hotel Ilulissat har seks konferencerum, og et nyt på vej, hvor der vil være plads til 30 siddende deltagere. Disse er fordelt på tre forskellige størrelser, og kan alle bookes i forskellige konferencepakker ved henvendelse. Der vil derfor altid være et lokale, der passer perfekt til jeres formål.

Du har mulighed for at vælge mellem fireforskellige pakkeløsninger: Dagsmøde 1, dagsmøde 2, dagsmøde 3 og konferencepakken. Med forskellige indhold har du mulighed for at vælge lige præcis den pakke der passer til dig og din konference ved henvendelse. Der er eksempelvis mulighed for at opleve en eksklusiv frokost i vores rooftop restaurant med udsigt over Diskobugten.

AULA

Aulaen er placeret som hjertet af konferencecentret, og kan bookes med sofamoduler eller med stole og borde i forskellige opsætninger. Dette lokale er beregnet til op mod 35 siddende deltagere.

Booker I aulauen, får I samtidig to grupperum af lokale 1-3 til fri benyttelse.

LOKALE 1-3

Lokalerne 1-3 er med mobile skillevægge, og I kan derfor med fordel booke flere rum ad gangen, og modtage det som ét stort lokale.

Hvert lokale kan nemt benyttes af 12 siddende deltagere, afhængigt af jeres valg af bordopsætning.

LOKALE 4-5

Lokale 4 og 5 er vores mindste grupperum. Disse er velegnet til bestyrelsesmøder og andre møder med få deltagere. Vi anbefaler lokalerne til grupper med under ti deltagere.

bottom of page