top of page

KONFERENCER

Best Western Plus Hotel Ilulissat har seks konferencerum. Disse rum er opdelt i tre forskellige størrelser og kan alle bookes som en del af forskellige konferencepakker efter henvendelse. På den måde vil der altid være et lokale, der passer perfekt til dit formål.

Du har mulighed for at vælge mellem fireforskellige pakkeløsninger: Dagsmøde 1, dagsmøde 2, dagsmøde 3 og konferencepakken.

Med forskellige indhold kan du vælge netop den pakke, der passer til dig og din konference efter henvendelse. For eksempel er der mulighed for at nyde en eksklusiv frokostoplevelse på vores tagterrasse på vores restaurant  med udsigt over Diskobugten.

AULA

Aulaen er placeret som hjertet af konferencecentret, og kan bookes med sofamoduler eller med stole og borde i forskellige opsætninger. Dette lokale er beregnet til op mod 35 siddende deltagere.

Booker I aulauen, får I samtidig to grupperum af lokale 1-3 til fri benyttelse.

LOKALE 1-3

Lokalerne 1-3 er med mobile skillevægge, og I kan derfor med fordel booke flere rum ad gangen, og modtage det som ét stort lokale.

Hvert lokale kan nemt benyttes af 12 siddende deltagere, afhængigt af jeres valg af bordopsætning.

LOKALE 4-5

Lokale 4 og 5 er vores mindste grupperum. Disse er velegnet til bestyrelsesmøder og andre møder med få deltagere. Vi anbefaler lokalerne til grupper med under ti deltagere.

bottom of page