Job

Bliv en del af en evigt innovativ arbejdsplads, hvor service er i hovedsædet.

Vi stræber efter at levere de højeste niveauer af service til vores gæster med integritet og ærlighed.

Hos Hotel Ilulissat er det gode samarbejde og trivslen for dig som medarbejder, et af de vigtigste fokusområder. Vi prioriterer at kommunikerer tydeligt med hinanden, og den gensidige respekt.

DSC_9341.jpg

Rengøring

Kunne du tænke dig at blive en del af et tæt fællesskab med glade kolleger? Og har du erfaring med rengøring og vask, så kan du blive en del af vores rengøringsteam.

DSC02985.ARW

Vedligeholdelse

Har du hænderne skruet rigtigt på? Så kan du være med til at få Hotel Ilulissat til at fortsætte med at være et af Grønlands flotteste hoteller.

DSC02914.jpg

Restaurant Rooftop

Vil du have de flotteste arbejdspladser i verden? Vores Restaurant Rooftop er fyldt med skønne kolleger og har en evigt forandrende udsigt.

Vi søger løbende tjenere, kokke og opvaskere.

Man Hands On Keyboard

Administration

At drive et hotel kræver rigtig meget arbejde bag facaderne. På trods af, at man ikke er den mest sete afdeling udadtil, er funktionerne her lige så vigtige som de roller gæsterne ser.

DSC02929_edited.jpg

Reception

Vores reception er vores ansigt udadtil, og det første vores gæster møder, når de ankommer til hotellet. Her kan du blive en del af et ungt og nytænkende team. Er du smilende, udadvendt og løsningsorienteret, er dette måske en afdeling for dig.