Restaurant Rooftop

MORGENFRISK MORGENTJENER

Vi leder efter en dygtig tjener, der kan hjælpe med at servicere vores gæster ved morgenmaden. Dette betyder, at du skal forvente tidlige morgener med mødetider kl. 5. Vi forventer, at du kan arbejde professionelt og respektfuldt overfor vores gæster, og dine kommende kolleger. Det er vigtigt, at du er stabil og hjælpsom, da vi alle skal hjælpe hinanden.

Vi glæder os til at høre fra dig, hvis det er noget, der kunne have din interesse.

Ansøgning sendes til maja@iot.gl

TJENERAFLØSER

Vi søger en mødestærk og pålidelig medarbejder, der har mulighed for at komme på arbejde med kortere varsel. Der vil dertil være tale om skiftende arbejdstider, grundet de gældende åbningstider. Det er en klar fordel, hvis du har erfaring som tjener, men det er ikke et krav. Det er vigtigt, at du er i stand til at arbejde sammen med andre, men også alene, da du vil indgå i et team, der er en essentiel del af oplevelsen i Rooftop.

Lyder dette som noget for dig, kan du sende os en mail til maja@iot.gl

TJENERLEDER

Best Western Plus Hotel Ilulissat leder efter en leder med erfaring som tjener. Du vil skulle varetage den daglige ledelse af tjenerholdet, lave vagtplaner, og lignende. Det vil derfor være en klar fordel, hvis du er uddannet tjener og/eller har megen erfaring indenfor tjenerfaget. Vi forventer, at du kan arbejde professionelt og respektfuldt overfor vores gæster, og dine kommende kolleger. Det er vigtigt, at du stabil og hjælpsom, da vi alle skal hjælpe hinanden.

Vi glæder os til at høre fra dig, hvis det lyder som noget for dig.

Ansøgning sendes til: maja@iot.gl

DSC02914.jpg